Peştera - SÚGÓ - Barlang
RO HU EN
Home    |    Contact


 Home  >  Kalandsportok

Kalandsportok

Barlangászat
Kanyoning Hegyi kerékpár

A Gyilkosto Adventure Egyesület céljai közé tartozik a kalandsportok népszerűsítése. Egyesületünk tagjai aktívan barlangásznak, kanyonoznak, túráznak és ezen sportokat próbálják megkedveltetni másokkal is. A kalandversenyeken és teljesítménytúrákon való részvétel, illetve az ilyen tipusú rendezvények szervezése ezen sportágak promoválását szolgálja.

Csapatunk tagjai aktivan rész vállalnak különböző barlangász túrákon, mentési gyakorlatokon. A bíztonságos barlangász túrák érdekében arra törekedünk hogy minden csapattagunk elsajatítsa a speo-alpin technikát (a függőleges barlangjárás technikáját) és képes legyen megszervezni egy barlangász vagy felszini túrát.

A különböző technikai képzéseknek köszönhetően, bíztonságosan tudunk kiépíteni kalandpályákat, kanyonokat és függőleges barlangokat (aknabarlangokat), betekintést nyerhetünk a természet érintetlen titkaiba.

A barlangászat és kanyonjárás mellett, egyesületünk rendszeresen szervez gyalogtúrákat, hegyi kerékpár túrákat, de magashegyi túrákat, expedíciókat is. 

Gyalogtúra  Kalandverseny Magashegyi túra
©2005-2012 Asociaţia Gyilkostó Adventure Egyesület